Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2014 levert Bolstreet software aan bloembollen- en vaste plantenkwekers. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder, maar onze klanten zijn verspreid door heel Nederland.


Bolstreet levert een software waar bloembollen- en vaste plantenkwekers hun teeltadministratie in kunnen bijhouden. Klanten werken in de Cloud. Op deze manier is het programma altijd en overal bereikbaar en kunnen meerdere mensen tegelijkertijd in het systeem werken. Bovendien worden gegevens, wat er ook gebeurt, veilig opgeslagen en zijn backup's niet meer nodig. 

Missie & Visie

Ons doel is het ontwikkelen van een uiterst simpel en snel programma. Iedereen moet eenvoudig met het programma kunnen werken. Onze missie is dan ook ervoor te zorgen dat gebruikers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het bijhouden van hun teeltadministratie zodat ze meer tijd hebben voor zaken die echt belangrijk zijn.

Het gebruiksgemak van het programma is het meest belangrijk.  We streven naar een zo simpel mogelijk programma waar jong en oud mee uit de voeten kan. Een programma zonder poespas maar waar uiteraard wel alles inzit wat een kweker nodig heeft.SINDS

LOCATIE

KLANTEN

DEN HELDER

+150