Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

Bolstreet is een webbased systeem waarin u gemakkelijk en snel uw teeltadministratie kunt bijhouden. Een groot voordeel van het in de cloud werken is dat u altijd en overal in kunt loggen zowel op een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon. U kunt dus ongebonden uw administratie bijhouden en altijd (buitenland, op de spuit, in het veld, et cetera) op de hoogte blijven van de actuele bollenprijzen.

ONZE MISSIE

De missie van Bolstreet is het ontwikkelen van een uiterst simpel en snel programma en er zo voor te zorgen dat bloembollenkwekers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het bijhouden van hun teeltadministratie.

ONZE VISIE

Bij Bolstreet vinden we het gebruiksgemak van het programma het meest belangrijk. Dit is op het eerste gezicht al te zien aan de vormgeving van het programma. Duidelijke en overzichtelijke schermen, heldere invoer en zonder handleiding te gebruiken. We streven naar een zo simpel mogelijk programma waar jong en oud mee uit de voeten kan. Een programma zonder poespas maar waar uiteraard wel alles inzit wat een kweker nodig heeft.

KLANTBELOFTES

  • Een makkelijk programma: iedereen moet snel met het programma kunnen werken.
  • Veiligheid en betrouwbaarheid: Zodra u inlogt in het programma bevindt u zich in een beveiligde omgeving. We noemen dit een ‘HTTPS beveiliging’. Het programma maakt tevens gebruik van een SSL-verbinding (Secure Sock Layer). Hierdoor worden uw gegevens optimaal beschermd. Deze beveiligingen garanderen dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC (laptop/tablet/mobiel) naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden.
  • Ontwikkelen en innoveren: Bolstreet is toekomstgericht en zal zich blijven ontwikkelen. Als gebruiker van Bolstreet profiteert u hier kosteloos van.
Deze website maakt gebruik van Cookies om statistieken bij te houden. Sluiten